• Σταθερή τηλεφωνία +86 027-83630190
Wuhan Zani packagings co,.ltd

Θεσπίζονται διάφοροι τύποι και δομές κοινών χάρτινων κουτιών

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-11-13 10:19:42  Hits: 62

        Από το υλικό του κουτιού συσκευασίας, το κοινό κουτί συσκευασίας, το πλαστικό κουτί, το μεταλλικό κουτί, το ξύλινο κουτί κ.λπ., εδώ εστιάζουμε στο σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός πολύ ευρέος φάσματος τύπων και δομής χάρτινων κουτιών.Η διαδικασία διαμόρφωσης του χάρτινου κουτιού είναι η κοπή του χαρτονιού, η κάμψη της γραμμής μετά τη διαμόρφωση ή τη σύνδεση, η συγκόλληση, η επικόλλησης.

        Σύμφωνα με διάφορα υλικά, τα χαρτοκιβώτια μπορούν να χωριστούν σε κυματοειδή χαρτοκιβώτια, χαρτοκιβώτια, χαρτοκιβώτια κλπ.

        Σύμφωνα με διαφορετικά σχήματα, μπορεί να διαιρεθεί σε τετραγωνικό κουτί, κυκλικό κουτί, πολύγωνο κουτί, κουτί σχήματος κ.λπ.

        Σύμφωνα με την αναλογική σχέση μεταξύ της επιφάνειας ανοίγματος της συσκευασίας και άλλων επιφανειών, εάν η επιφάνεια ανοίγματος είναι μικρή, ονομάζεται " σωληνοειδές " συσκευασία· αν η επιφάνεια ανοίγματος είναι μεγάλη, ονομάζεται " Τύπος δίσκου " Πακέτο.

        Η κοινή δομή του κουτιού είναι το κουτί κάλυψης swing, το οποίο αναφέρεται στο κουτί με το πίσω μέρος του καπάκιυ και το κουτί μαζί.Το κουτί με το καπάκι αναφέρεται σε κουτί του οποίου το καπάκι και το σώμα είναι κατασκευασμένα από δύο κομμάτια χαρτόνι.Το φορητό κουτί αναφέρεται σε ένα κουτί με λαβή στο πάνω μέρος του κουτιού.Το χάρτινο κουτί τύπου συρταριού αναφέρεται σε ένα σταθερό χάρτινο κουτί δομής παρόμοιο με ένα συρτάρι.

        Κατά τη βιομηχανική παραγωγή, ανάλογα με το αν το κουτί μπορεί να διπλωθεί μετά το σχηματισμό, διαιρείται σε σταθερό κουτί και πτυσσόμενο κουτί.Το πρώτο είναι η χρήση του υλικού από βερνίκι που θα δεσμεύεται στο συναρμολογημένο υπόστρωμα, είναι επίσης γνωστή ως " κουτί πάστας " όταν σχημάτισε την επιφάνεια του σώματος του κουτιού στερεωμένη και δεν μπορούσε να διπλωθεί.Το πτυσσόμενο κουτί, το οποίο μπορεί να διπλωθεί για να αποθηκεύσει χώρο αποθήκευσης και μεταφοράς όταν το περιεχόμενο δεν είναι συσκευασμένο, είναι ένα από τα πλέον χρησιμοποιούμενα δοχεία συσκευασίας χαρτιού


Προηγούμενος: Δίπλωμα εκτύπωσης...

Επόμενο: No